Amazon JBL Boom Box Speakers Quiz – Win Free Speakers

97

Amazon JBL Boombox Speakers Quiz Answers

(All Answers) Amazon Quiz Time – Answer and Win JBL Boom Box Speakers


Amazon JBL Boom Box Speakers Quiz Answers, Amazon 19th May Quiz Answers– Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon JBL Boom Box Speakers Quiz.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding JBL Boom Box Speakers That is  The Amazon JBL Boom Box Speakers Quiz, Where They Are Giving Away free JBL Boom Box Speakers.


Amazon JBL Quiz – Answer and Win JBL Boom Box Speakers

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon JBL Boom Box Speakers Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Tip: For Our Reader’s  Easiness , We Have Solved All The Questions Of This Amazon JBL Boom Box Speakers Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below

Amazon JBL Boom Box Speakers Quiz Answers

Q1. What socio-religious society was formed by Swami Vivekananda in May 1897?
Ans- Ramakrishna Mission

Q2. Long March 5B is a new generation space launch vehicle from which country?
Ans- China

Q3. Sent on May 24, 1844, ‘What hath God wrought?‘ was the first message of what kind?
Ans- Telegraph message

Q4. Which company recently launched a new virtual reality meeting app called Vive Sync?
Ans- HTC

Q5. Under their Basic Plan, how long do you get on a free Zoom video call?
Ans- 40 minutes


Amazon JBL Boom Box Speakers Quiz Answers

Question 1 – The Korea Open 2019 is starting today. Which of these sports is played in Korea Open?

Answers is – Badminton

Question 2 – Which of the following national parks in Rajasthan is a World Heritage Site and is of international importance for some migratory bird species?

Answers is – Keoladeo National Park

Question 3 – The atomic number of lead is 82. What is the chemical symbol of lead?

Answers is – Pb

Question 4 – Wellington is the capital of an island country that has more sheep than people. Which country is this?

Answers is – New Zealand

Question 5 – India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world.

Answers is – False


Amazon JBL Boom Box Speakers Quiz Answers

Q1: Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?

Ans- Thor

Q2: What system of governance does India operate under?

Ans- Parliamentary

Q3: ‘Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?

Ans- Charles Darwin

Q4: How many states and union territories does India comprise of?

Ans- 29 States and 7 Territories

Q5: The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?

Ans- Durion


Amazon JBL Boom Box Speakers Quiz Answers

1. Which element is named after the seventh planet from the sun?
Answer: Uranium

2. Which language is the word ‘coffee’ derived from?
Answer: Arabic

3. Which of the following is a unit to measure time?
Answer: Megaannum

4. What is the name of the black hole located at the center of our galaxy?
Answer: Sagittarius A

5. After almost a decade of award dominance by Cristiano Ronaldo and Lionel Messi, who recently bagged FIFA’s Best Player of the Year 2018 award?
Answer: Luka Modric

Now You Are Eligible To Win Free JBL Boombox Speakers On This Amazon JBL Boombox Speakers Quiz


More Details Of This Amazon Quiz Of JBL Boom Box Speakers:

  1. This Contest will commence on 24th September 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 24th September 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning an JBL Boombox Wireless Speakers (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here